Teruggave- en terugbetalingsbeleid

Dank u voor het winkelen bij Binaryinflux. Indien u niet volledig tevreden bent met uw aankoop zijn we hier om u te helpen. Onze producten kunnen worden teruggegeven binnen 15 dagen na de originele aankoop van het product. Een nieuw product kan worden omgeruild voor een ander product of teruggestuurd voor een terugbetaling. Om in aanmerking te komen voor een teruggave, moet u ervoor zorgen dat:    Warning: Undefined array key "tdsd" in /home/binaryinflux/public_html/Refunds_Policy.php on line 154


Producten die niet aan deze criteria voldoen, zullen niet in aanmerking worden genomen voor teruggave. Om een Return Merchandise Number (RMN) te ontvangen, contacteer ons:

Zend het product met zijn originele verpakking en het ontvangstbewijs of het bewijs van aankoop en het RMN-nummer, samen met een nota of u het product wilt omruilen (en in voorkomend geval welk ander product u wenst te bestellen) of u een terugbetaling wilt:


Binaryinflux
Stationsplein 1
6131 AS Sittard
The Netherlands


Transportkosten


Transportkosten die ontstaan in verband met de teruggave van een product zijn niet terugbetaalbaar. U bent verantwoordelijk voor de transportkosten en voor het risico op verlies of beschadiging van het product gedurende het transport, zowel van als naar Binaryinflux.


Beschadigde producten


Indien u een beschadigd product ontvangt, gelieve ons onmiddellijk te contacteren voor assistentie.


Afgeprijsde producten


Afgeprijsde producten kunnen worden terugbetaald.


Digitale producten


We doen geen terugbetalingen voor digitale producten van zodra een bestelling is bevestigd en het product is verzonden. We raden aan om contact met ons op te nemen voor assistentie indien u moeilijkheden ondervindt bij het ontvangen of downloaden van onze producten.


Contacteer ons


Indien u vragen heeft over ons Teruggave- en Terugbetalingsbeleid, gelieve ons te contacteren:


© 2017-2024 BINARYINFLUX, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

English | Nederlands